cookies accepteren?

Zie ons privacyregelement waarom.

Close

Privacyverklaring

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Privacyverklaring

Bellezi Premium Wellness Equipment Bellezi Premium Equipment, gevestigd aan Sluisstraat 3, 7491 GA te Delden,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
www.bellezi.com
Sluisstraat 3
7491 GA Delden
Tel. +31743766351

H.J.J. Schwering is de Functionaris Gegevensbescherming van Bellezi Premium Wellness Equipment. Hij/zij is te bereiken via joost(at)bellezi.com

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bellezi.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Bellezi Premium Wellness Equipment verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Bellezi Premium Wellness Equipment analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Delen van persoonsgegevens met derden
Bellezi Premium Wellness Equipment verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bellezi Premium Wellness Equipment blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Bellezi Premium Wellness Equipment gebruikt standaard alleen technische en functionele cookies. We gebruiken geanonimiseerde Google Analytics die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.

De cookies die u kunt accepteren zijn voor onze livechat. Indien u deze accepteert verschijnt rechtsonderin de website een chatvenster. Deze chat is afkomstig van Zendesk en kan cookies voor derden zetten. Daarnaast maken wij gebruik van Hotjar. Indien u deze cookies accepteert, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van het privacybeleid van deze organisatie.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bellezi Premium Wellness Equipment en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bellezi.com.

Bellezi Premium Wellness Equipment wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgege...

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Bellezi Premium Wellness Equipment neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info(at)bellezi.com


Bedankt voor uw inschrijving! U ontvangt een e-mail om uw inschrijving te bevestigen.

Sluiten
stap 1 van 2

Werkzaamheden

Welke werkzaamheden worden er vooral verricht? Meerdere opties mogelijk.

stap 2 van 2

Functionaliteiten

Wat zijn de belangrijkste eisen voor uw nieuwe behandelstoel of wellnessbank? Meerdere opties mogelijk.

keuzehulp

Ons advies

Nog niet zeker?

Kom dan eens langs in onze showroom of vraag het aan onze experts.

Showroomafspraak Bel mij terug Contact